Olvasónktól

2024.06.30. 18:21

Hagyománnyá tenné a családi napot a vadásztársaság

Ajkán a Fekete István Vadásztársaság családi napot rendezett vasárnap. A társaság tagjai a rendezvényre elhozták családjukat és közeli barátaikat.

Veol.hu

Az ünnep kezdetét vadászkürt hangja jelezte, majd Dukán László, a társaság elnöke köszöntötte az egybe gyűlteket. Elmondta, már 2017-ben is volt ilyen rendezvény, de sajnos, azóta csak most sikerült megszervezni. Terveik között szerepel, hogy a családi nap hagyomány legyen a társaságnál. 

Fotó: olvasó

Beszámolt arról is, hogy a tagság többsége már régen volt fiatalokból áll, de bízik abban, hogy a családokból majd az utódok átveszik a helyüket. A tagság és a vendégek a vadászház kertjében, az elhunyt vadásztársak emlékművénél koszorút helyezett el. Ez alatt az idő alatt a vendégek részére készített ételek finom illata szállt a levegőben. Készült a nyárson sült vaddisznó és a szarvaspörkölt. A gyerekeket ugrálóvár, sétakocsikázás és célba lövő verseny is várta. A családok élénk beszélgetésekkel ismerkedtek egymással és a társaság tagjaival. A vidám családi összejövetel az esti órákban ért véget. A vendégek a jól sikerült nap után köszönetet mondtak a szervezőknek, és abban a biztos tudatban búcsúztak, hogy jövőre ismét találkoznak. 

Bakonyi Zoltánné

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában