Gyermeknap

2024.05.29. 16:00

A kicsiké volt az egész délután

Egész délutános gyereknapot rendeztek a Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtárban, valamint az épületet körülvevő parkban május 25-én. A gyermeknap programjait elsősorban az állatok és a technikai eszközök témakörére építették – de nem kizárólag ezekre, és igazán nem csupán a gyermekeké, hanem a családoké volt a szórakoztató délután.

Benkő Péter

Boldog kutya című gazditréning-bemutatóval, állatsimogatóval indult a gyermeknap, majd Mike Melinda, egy állatorvosi rendelő asszisztense a felelős állattartásról tartott előadást. Később a szórakozás, a játék került középpontba. A közösségi ház színháztermében megénekelte-megtáncoltatta a gyerekeket a Mézengúzok zenekar, s ugyancsak nagy érdeklődés kísérte Fizl Kata Kerekítő manó mondókázóját az emeleti teremben.

Kutya-gazdi tréning-bemutatóval, állatsimogatóval indult a gyermeknap
Kutya-gazdi tréningbemutatóval, állatsimogatóval indult a gyermeknap
Fotó: közösségi ház

Az aprónép és kísérőik szórakoztatásáról délután állatsimogató, ugrálóvár, játszóház, logikai játékok, közlekedési kalandpark, mesés ötpróba gondoskodott. Beülhettek egy rendőrautóba, megmászhattak egy tűzoltókocsit, kézműveskedtek, ahogy az már lenni szokott, vagy a Fanyűvők játszóház ügyességet-eszességet próbára tevő eszközeit próbálták ki.

Népszerű volt a közlekedési park
Népszerű volt a közlekedési park
Fotó: közösségi ház

– Bár kaptunk egy gyors, meleg nyári záport, ám ez meg sem kottyant a bölcsisekből, ovisokból, kisiskolásokból, szülőkből, nagyszülőkből és rokonokból álló vidám csapatnak, akik ebben a néhány órában önfeledten szórakoztak, játszottak, beszélgettek, sétálgattak, nézelődtek. Öröm volt látni a boldog arcokat – mondta el Angeli Katain, a közösségi ház igazgatója.

Boldog családi délután...
Boldog családi délután...
Fotó: közösségi ház

Kell ennél több élmény?

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában