Közösségek estje

2024.04.28. 16:00

Idén is megtartották a civil évnyitót Tótvázsonyban

A napokban a Közösségek estjeként szervezte meg a Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület azt a rendezvényt, amelyen közel hatvanan vettek részt, s ez a szám szervezők szerint megmutatta: sokan szeretik és várják ezt az eseményt.

Juhász-Léhi István

Az Örökség-díjat Veressné Szabó Adrienn Diána (balról a második) vehette át

Fotó: Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület

Szendrei Szilárd, a Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület elnöke a Naplónak és a veol.hu-nak elmondta, nemcsak a szervezetek vezetői találkoznak ekkor, hanem a faluért dolgozó, a közösségért aktívan tevő lakosok is. 

– Természetesen mindenkit nem tudunk meghívni, a civilek maguk delegálnak tagokat, de ha mindenki eljönne 1-1 rendezvény vagy közösségi munka kapcsán, akkor legalább 300 fő számára kellene székkel készülnünk, ami a település majd negyede. Ez egy igazán aktív és lelkes közösség képét mutatja – fogalmazott az egyesület vezetője.

Az est során képes vetítéssel tekintettek vissza az elmúlt évre, a közös munkák sikereire, majd a Tótvázsonyi Hímzőműhely adta át az Örökség-díjat Veressné Szabó Adrienn Diána, a közösségért immár tíz éve dolgozó helyi közművelődési kolléga számára.

A kötetlen állófogadással záruló est során Sipos Ferenc polgármester köszönte meg a közösség aktív tagjainak a sok-sok önkéntes és önzetlen munkát, és kívánt az idei évre is sok erőt a feladatokhoz, az együttműködéshez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában