Közlekedés

2023.10.20. 20:00

Így járnak a buszok az ünnepi hétvégén

A Volánbusz járatai 22-én munkaszüneti napon, 23-án a hét első tanítási és munkanapját megelőző munkaszüneti napon, 24-én a hét első tanítási és munkanapján érvényes menetrend szerint közlekednek.

Benkő Péter

Fotó: Benkő Péter

Azokon a településeken, ahol a szolgáltató végzi a helyi járatok közlekedtetését, azok menetrendjéről a társaság honlapján az adott település aloldalán érhetők el információk.
Az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a szolgáltató arra kéri utasait, időben tervezzék meg utazásukat. Indulás előtt tájékozódjanak a menetrendről, és érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodniuk, biztosítva ezzel a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online és mobilon is kényelmesen megváltható.
Mivel az áruházak és bevásárlóközpontok október 23-án, hétfőn zárva tartanak, ezért az áruházakat érintő járatok is az ünnepnapi menetrendjük szerint közlekednek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában