Programok

2023.04.10. 09:00

Már elérhető a Gyárkert közösségi oldala

Veszprém új rendezvényterületéhez kapcsolódó weboldal is éles már.

Cseh Zoltán

A Gyárkert arculata már elkészült

Fotó: Cseh Zoltán

Ahogy arról korábban hírt adunk, Gyárkert Kultúrpark néven új rendezvényterület született Veszprémben, ahol májustól kora őszig az EKF-hez kapcsolódó programokra számíthatunk, ősztől pedig közparkként üzemel majd. 

A közösségi oldalukon egyelőre hazai előadók idézeteit tüntetik fel, de érdemes követni a felületet, hiszen hamarosan megjelennek a programajánlók is. 

A Balaton Bútorgyár korábbi helyszíne rendezvénytérkén újul meg, ahol több mint négyezren szórakozhatnak egyszerre. Ezenkívül kiszolgáló konténerek épülnek vizesblokkal, baba-mama szobával, illetve vendéglátóegységekkel lesz ellátva, de játszótér is lesz a parkban. A cél egy olyan városi park létrehozása, amely helyet és teret tud nyújtani a minőségi kikapcsolódásra, és egyben találkozási pontként, egyfajta új városi fórumként tud majd szolgálni mind a veszprémiek, mind az ide látogatók számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában