Megelőzni a betegséget

2019.02.28. 07:00

Ötéves tervezés után újult meg a veszprémi gyógyszertár

Teljesen megújult és negyven százalékkal bővült a Kossuth Lajos utcai üzletházban működő gyógyszertár.

Marton Attila

Némedi Lajos, Müller Alíz és Papp István az újranyitott patikában

Fotó: Balogh Ákos/Napló

A napokban tartott avatóünnepségen Némedi Lajos alpolgármester köszönetet mondott a fejlesztésért a gyógyszertár tulajdonosainak. Kiemelte, az átalakításoknak köszönhetően javult a vevők kiszolgálása. A patikákban ma már olyan termékek is elérhetők, amelyek a betegség megelőzésében használhatók.

Papp István, a gyógyszertárat üzemeltető hálózat igazgatósági tagja méltatta az üzletház, a gyógyszertár és az önkormányzat közötti együttműködést. Felidézte, ötéves tervezés után valósulhatott meg az átalakítás, amelynek nyomán teljesen megújult és negyven százalékkal bővült az eladótér. Müller Alíz patikavezető elmondta, több hónapos külső és háromhetes belső munkálatok után újult meg a gyógyszertár.

Némedi Lajos, Müller Alíz és Papp István az újranyitott patikában
Fotó: Balogh Ákos/Napló

Elhangzott, a nyitott polcos rendszer lehetővé teszi, hogy az ügyfelek maguk válogassanak a vitaminok, étrend-kiegészítők, kozmetikumok és szépségápolási termékek közül, miközben szakértői segítséget kaphatnak a vásárláshoz. A felújítás során nagyon fontos szempont volt a kényelmes és modern vásárlótér létrehozása.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában