választás 2018

2018.04.08. 09:46

Ovádi Péter a családjával szavazott

Ovádi Péter, Veszprém megye 1-es számú választókörzetének fideszes képviselő-jelöltje reggel 9 órakor adta le voksát a veszprémi Kossuth Lajos Általános Iskolában.

Balla Emőke

Fotó: Penovác Károly/napló

Ovádi Péter szerint a választás mindig a demokrácia ünnepe, ezért mindenkit arra buzdít, éljen demokratikus jogával, menjen el szavazni.

- A választás tétje, hogy Magyarország megmaradjon magyar országnak. Meg kell védenünk eredményeinket, kultúránkat, Magyarország biztonságát. A választás másik tétje, hogy Veszprémnek és térségének lesz-e látható képviselete újra az Országgyűlésben. Én olyan képviselő szeretnék lenni, aki jelen van, elérhető, az itt élőkkel és a polgármesterekkel együtt dolgozik a térségért – mondta.

Fotó: Penovác Károly/napló

Úgy értékelte, hogy sikeres volt a kampány. Több mint harminc lakossági fórumot tartott, Veszprémben több mint tízet, több mint 1000 emberrel tudott személyesen beszélgetni, eljutott a választókerület minden kistelepülésére.

Ovádi Péter bízik a győzelemben. Magyarország az elmúlt nyolc évben olyan növekedő pályára állt, amit meg kell őriznünk és továbbra is ezért kell dolgozni, hangsúlyozta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában