Veszprém

2017.09.30. 12:34

Rekord számú látogató a Nevelőszülők napján az állatkertben

A programmal az a célja a szervezőknek, hogy egy élményekben gazdag nappal kedveskedjenek ezeknek a családoknak, és hogy felhívják társadalom figyelmét a nevelőszülői hálózatra, az ott végzett önzetlen, ám igen embert-próbáló hivatásra.

Molnár Sándor

A Veszprémi Állatkert és a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ közös szervezésében került megrendezésre szombaton a Nevelőszülők napja. A már hagyományos rendezvényen a Veszprém Megyei Nevelőszülői hálózatban tevékenykedő mintegy 50 nevelőszülői család és az általuk gondozott gyermekek és fiatal felnőtteket voltak az állatkert vendégei.

Török László állatkert-igazgató köszöntőjében elmondta, hogy a legsikeresebb rendezvényeik egyike a Nevelőszülők napja, amelyet több mint öt éve rendeznek már meg és minden évben rekordot döntenek a résztvevők számát tekintve. Idén 270-en regisztráltak az állatkerti sétára. Az igazgató köszönte a családoknak, hogy elfogadták a meghívást és egy felejthetetlen napot kívánt a vendégeknek.

A gyermeksereggel érkező családok szabadon, saját kedvük szerint fedezhették fel az állatkertet. A kötetlen programhoz egy térképet is kaptak a résztvevők a bejáratnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában