Borzalom

4 órája

Megrázó fotó az édesanyától, így van most az elgázolt Ádám

Nem tudják felébreszteni az orvosok Ádámot, a Székesfehérváron elgázolt várpalotai kiskamaszt. A gyermekgázolás egy zebrán történt.

Kovács Erika

Újabb gyermekgázolás történt, Sallai Nóra színész kisfiának tragédiája után újabb gyermekért szorít az ország: a várpalotai Ádámot - ahogy ahol a feol.hu beszámolt - zebrán gázolták el nemrég, amikor anyja, Beatrix elmondása szerint zöld lámpánál akart átkelni az úton barátaival. 

gyermekgázolás után mélyaltatásban
Gyermekgázolás: Ádám mélyaltatásban van
Fotó: családi 

- A többiek átjutottak, Ádámot viszont elütötte egy autó, amelynek szélvédőjére, aztán motorházára csapódott a fiam, így sodródott tovább a gyermekemmel hat métert az autó - idézte fel a történteket az összetört anya. Elmondta még: fia egyik barátja hívta fel, hogy mi történt, ő azonnal kétségbeesett telefonálásba kezdett, mert nincs autója, így keresnie kellett valakit, aki beviszi a kórházba. Szerencsére sikerült ilyen embert találnia.

- A szörnyű eset este hét órakor történhetett, kora hajnalig a kórházban voltam, imádkoztam, szorítottam a fiamért. Úgy éreztem, hogy egy filmben vagyok, és az egész nem velem történik meg - mondta zokogva Beatrix, aki szűkös körülmények között, egy apró várpalotai panellakásban egyedül neveli Ádámot és a 22 éves Bencét, aki oxigénhiánnyal született, és speciális ellátásra, nevelésre szorul. Ilyen lehetőséget Ajkán talált egy iskolában gyermekének, ahová busszal jártak, de most a történtek miatt nem tudja vinni Bencét. 

Gyermekgázolás után imádkozik az édesanya 

Beatrix Bence születése előtt postán dolgozott, de fia kezdettől fogva 24 órás felügyeletet igényel, így otthon kellett maradnia vele. Az anya ápoló, gondozó, aztán gyógypedagógus asszisztensi képesítést szerzett, hogy minél jobban el tudja látni gyermekét, akivel az évek alatt rengeteg kezelésen, kórházban megfordult. A baleset óta szerencsére mindig talál valakit, aki vigyáz a fiúra, míg ő délutánonként a kórházban van Ádám mellett.

Beatrix imádkozik érte, erre kér másokat is. A kórházi ágy mellett énekel a fiának és olvas abból a könyvből, amelyik gyermekként a kedvence volt. Simogatja, fogja a kezét, gyakran mondja neki, mennyire szereti. Fia barátai nagyon rendesek, naponta látogatják, vigasztalják. Az esték számára a legnehezebbek, szörnyűek, mert olyankor magára marad gondolataival, érzéseivel, miközben tennie kell a dolgát, tartani kell magát, mert Bence csak rá számíthat. 

- Ádámot már többször próbálták felébreszteni a mélyaltatásból, de sajnos nem sikerült, mert állapota nem tette lehetővé - jegyezte meg halkan az anya, aki arról is beszélt, hogy Ádám közben belázasodott. Elmondta még, hogy mindenki küzd a fiáért, mindent megtesznek érte a kórházban, ő pedig reménykedik, mert nem történhet másként: Ádámnak meg kell gyógyulnia!

Aki segítene családnak, megteheti az alábbi számlaszámon: 

Liscsai Ádám Zsolt

10404883-86768981-52721008

Iban: HU27 10404883-86768981-52721008

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában