Újabb gyermek szenvedett baleset

2024.10.10. 18:44

Gyereket gázoltak

Ismét gyerek esett áldozatául egy közlekedési balesetnek. Gyereket gázoltak el, kétségbeesett édesanyja kér segítséget a közösségi oldalon. Kisfiát a zebrán ütötte egy személyautó, aminek sofőrje segítségnyújtás nélkül tovább hajtott.

Kovács Erika

A kisfiú kórházban fekszik, cserbenhagyásos gázolás áldozata lett. Gyereket gázoltak el, ismét egy kiskorú esett áldozatául annak, hogy felelőtlen sofőrök közlekednek az utcán.

Gyereket gázoltak a zebrán
Gyereket gázoltak a zebrán, életveszélyben van a fiú
Fotó: MW-illusztráció

"Elütötték a kisfiamat, aki ettől felpattant a szélvédőre, majd hat méter után a betonra esett, a cipőit is szétszórva, a zebrától körülbelül hat méterre találták meg", áll a bejegyzésben, a közösségi oldalon, amit feltehetően a fiú édesanyja írt. A nő kéri, mindenki imádkozzon a gyermekéért! Hozzáteszi, a fia zöld jelzésnél indult el a gyalogátkelőn a barátaival, amikor valaki - a nő szerint nyilván nem ötvennel - jött, elütötte a fiút, majd az autós fékezés nélkül elhajtott. A fiú epilepsziás rohamot kapott, lélegeztetőgépen van, az életéért küzd. 

- Mikor lesz ennek vége? Hol a felelős? – olvasható a bejegyzésben. 

Gyereket gázoltak: árad az együttérzés

A közösségi oldalon nagyon sokan fejezik ki együttérzésüket a történtek miatt, s kívánnak gyors felépülést a gyereknek, valamint támogatásukról biztosítják az édesanyját. Többen felháborodásukat fejezik ki, amiért ilyesmi megtörténhet, s van, aki megjegyzi: meglehet, hogy a vétkes sofőrt meg tudják találni, mert a balesethez közelében, a sarkon van a rendőrség egyik épülete, talán köztéri kamera is működik a területen.

Úgy tudjuk, egy várpalotai fiút gázoltak el Székesfehérváron. A történtekről megkérdeztük a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, amint válaszolnak, közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!