Bűncselekmény

2 órája

Garázsokat törtek fel a fiatalok

A négy férfit néhány órán belül elfogták a rendőrök. Egy veszprémi lakótelepről érkezett több bejelentés 2024. október 5-én reggel a rendőrségre garázsok és személyautók feltörése, megrongálása miatt.

Veol.hu

Ismeretlen tettesek hat garázs ablakát és négy jármű szélvédőjét betörték, a kocsik gyújtáskapcsolóját – miközben megpróbálták beindítani azokat – megrongálták. Volt olyan autó, amelynek a szélvédőjét az utastérben található aprópénz miatt törték be, illetve egy garázsból babakocsit, gumiabroncsokat is elvittek. Két autót beindítottak és használtak is éjszaka a tettesek. A kárérték megközelíti a félmillió forintot. A rendőrök azonosították a garázsok feltörésével gyanúsítható két veszprémi, egy csajági és egy szentkirályszabadjai férfit.

Garázsokat törtek fel, autókat rongáltak
Garázsokat törtek fel, autókat rongáltak 
Forrás: police.hu

A két fiatalkorú fiút és két felnőtt társukat a veszprémi rendőrök aznap délután elfogták és előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra. Őrizetbe vételük mellett rongálással és jármű önkényes elvételével gyanúsították meg őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!