Magyarországon elsőként

2022.03.10. 17:20

Rangos nemzetközi díjat kapott a kislődi kalandpark

A Travel & Hospitality Awards jelentette be, hogy díjazta a Sobri Jóska Kalandparkot a 2022-es European Travel Awards (Európai Utazási Díj) programjában. A kislődi családi vállalkozás Magyarországon elsőként kapta meg a rangos elismerést a kalandparkok közül.

Molnár Sándor

Forrás: Pesthy Márton/Napló

Több mint 22 ezer, rendkívül színvonalas pályázat érkezett az idei megmérettetésre. A zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, hogy kiválassza a legjobb és legszínvonalasabb szolgáltatás nyújtókat a pályázó szállodák, fürdők, wellness-szolgáltatók, éttermek, illetve szórakoztató központok, vidámparkok közül. 

A kislődi kalandparkot benevező Gubás Tímeától megtudtuk, hogy a zsűri különösen értékelte azt, ha egy szolgáltató a Covid-járvány miatti rendkívül nehéz időszakban fejlesztette a vállalkozását. Elemezték a pályázatot benyújtó marketingstratégiáját, megnézték, hogy milyen élményeket nyújt a vállalkozás, vizsgálták a pályázók honlapját, és kiértékelték a vendégek véleményét is az adott helyről. 

A Sobri kalandpark sikerében nagy szerepet játszott az is, hogy nemcsak hazánkban, de Európában is egyedülálló szórakoztató elemek, attrakciók is megtalálhatók (például extrém hinta, tó fölötti biciklizés - Airbike) a gyönyörű természeti környezetben kialakított parkban, illetve, hogy ilyen erős és egységes márkát épít a bakonyi betyárról elnevezett családi vállalkozás, amivel kiemelkedik a kalandparkok közül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!