Megújult a bankfiók

2018.06.07. 07:00

Komfortosabb és modernebb ügyfélteret alakítottak ki

Átadták az OTP Bank megújult Brusznyai utcai fiókját, ahol átlagosan 6-700 ügyfelet szolgálnak ki naponta.

Marton Attila

Kovács Antal jelképesen átadta Ács Lajosnak az épület kulcsát Fotó: Penovác Károly

Kovács Antal, a pénzintézet vezérigazgató-helyettese, retail divíziójának vezetője köszöntőjében kiemelte, a felújítással ügyfeleiket modernebb környezetben fogadhatják. Hozzátette, tavaly eddigi legjobb teljesítményét érte el a bankcsoport, az eredmény közel negyven százalékát a leánybankok adták. Hangsúlyozta, Európa egyik legstabilabb és tőkeerősebb bankja az OTP.

Porga Gyula polgármester arról beszélt, egy sikeres gazdasági társaság erősíti a várost. A beruházás révén komfortosabb térbe érkeznek és magasabb szintű szolgáltatáshoz jutnak az ügyfelek, és a felújítással javultak a fiókban dolgozók munkakörülményei is. Megjegyezte, a város és a bank az utóbbi években a tehetséggondozás, a kultúra, a szociális szféra és a sport területén is együttműködött.

Kovács Antal jelképesen átadta Ács Lajosnak az épület kulcsát Fotó: Penovác Károly

Ács Lajos, az OTP Bank veszprémi fiókvezetője elmondta, a felújítás a műszaki fejlesztés és a legújabb dizájnelemek megjelenését mellett a jövőnek is szól. A pénzintézet célja, hogy egyre több berendezés és eszköz szolgálja a 24 órás rendelkezésre állást.

A felújítás mintegy fél évig tartott, a fiók 2017. július elejétől februárig az egykori városi művelődési központban fogadta az ügyfeleket. Veszprém egyetlen OTP-fiókjában naponta 6-700 ügyfelet szolgálnak ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!