Jóleső kedvesség

2024.07.07. 12:13

Frissítőt kínáltak a paloznaki pihenőben a hőségben

Pókné Szabó Gabriella és Bencze Julianna frissen készített, hideg alkoholmentes koktélokat kínált a nagy hőségben mindenkinek Paloznakon, a kerékpáros pihenőben, közel a 71-es számú főúthoz szombaton.

Kovács Erika

Egy motoros pár örömmel fogadta el a frissítőt és hosszan dicsérték a helyet

Fotó: Kovács Erika

Egy motoros pár örömmel fogadta el a frissítőt és hosszan dicsérték a helyet, a mosdót is. Grigóliátné Szloboda Emőke Erzsébet Magdolna és Grigóliát István, akik Sárkeresztúrról érkeztek motorral, hogy a járgánnyal tegyék meg a Balaton-kört, kiemelték, nagyon jól esik nekik a friss ital, különös tekintettel a hőségre. Méltatták a jól felszerelt pihenőhelyet, ahol még vízhez is lehet jutni, majd hozzátették, húsz éve motoroznak, de ilyen mosdóval még nem találkoztak, amilyen a paloznaki kerékpáros pihenőnél található. Szerintük nagy szükség lenne az ehhez hasonló helyekre. Ez a mosdó mindig tiszta, felszerelt, az épület oldalára pedig még virágot, nyíló muskátlit is tettek. 

Fotó: Kovács Erika

  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában