Szépségverseny

2024.04.19. 07:30

Tündérszépek: Kovács Izabella divattervezőnek tanul, és vonzza a modellek világa + fotók

Kovács Izabella országos szépségversenyünk indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban mindennap más-más hölgy mutatkozik be.

Veol.hu

Javában zajlik a Tündérszépek regionális fordulója, ahol Veszprém vármegye szépei Fejér és Zala hölgyeivel várják a szívecskéket nap mint nap. Nem késő azonban még csatlakozni hozzájuk: nevezz még ma, akár saját fényképekkel, akár profi portfóliófotózást kérve! Április 19-én a zalaegerszegi Kovács Izabella mutatkozik be országos szépségversenyünkön

Kovács Izabella országos szépségversenyünk indulója. A Tündérszépek során a regionális fordulóban mindennap más-más hölgy mutatkozik be.
Kattints a fotóra, nézd meg a Tündérszépeken induló Kovács Izabella többi fényképét és szavazz!

Izabella 172 cm magas, a mérleg csillagjegyében született, kedvenc étele a töltött káposzta, míg kedvenc itala az almalé. Szívesen hallgatja a 30Y számait, kedvenc parfümje a Zara. – A Tündérszépek 2024-es szépségversenyre édesanyám nevezett be. Nagyon jólesik, hogy ennyire elkötelezett és érzi bennem a lehetőséget, hiszen a modellkedés jó ugródeszka lehet a szépségipar felé vezető úton. Az egyik legnagyobb álmom, hogy egyszer egy kifutón vonuljak végig és a családom büszke legyen rám. Jelenleg a zalaegerszegi Báthory-technikumban divattervezőnek tanulok, követem a trendeket - írta bemutatkozásában.

Jelentkezz a Tündérszépekre!

  • Még nem késő nevezni
  • ha 18-35 év közötti vagy
  • Veszprém vármegyében élsz, tanulsz, vagy itt születtél
  • Nevezhetsz saját portfólióval
  • De ha még nincsenek profi fotóid, kérd ingyenes fotózásunkat, és elkészítjük a fényképeidet, stúdiókörülmények között!
  • Mesés nyeremények, lehetőségek várnak!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában