Veol podcast

2024.04.27. 20:00

A változatosságot és a kreativitást tartja a legfontosabbnak munkájában a Szabad Sajtó-díjas Cseh Zoltán (podcast)

A kommunikáció, a sajtófotózás, a videókészítés és a marketing határozza meg az életét, online hírportált üzemeltet főszerkesztőként, szinte minden helyi sajtóorgánumban jelentek más meg írásai Cseh Zoltánnak, aki elnyerte idén Veszprém városának Szabad Sajtó-díját – a műsor vendége a frissen kitüntetett Cseh Zoltán.

Veol.hu

Cseh Zoltán a beszélgetés során felidézte, már középiskolás korában megmutatkozott érdeklődése a média iránt, ő szerkesztette az iskolarádiót, de a Jam Rádiónál is sűrűn megfordult. A Napló újságíró stúdiójában szerzett alapvető publicisztikai ismereteket, amelyeket aztán az Index Veszprémnél és a vehir.hu-nál hasznosított.

A műsor vendége a frissen kitüntetett Cseh Zoltán.
A műsor vendége a frissen kitüntetett Cseh Zoltán.
Fotó: Komaniczki Zoltán

Megalapította a 8200.hu című online portált, de jelentek meg írásai a Veszprémi7Nap, a veol.hu és a Veszprém Megyei Napló hasábjain is, akárcsak az Ecoport, valamint a Veszprém Portré kiadványokban. Dolgozott a Veszprémi Petőfi Színház sajtóreferenseként, majd az EKF online marketing managereként – jelenleg a V-Busz Kft. kommunikáció és sajtóreferense. 20 éve társával létrehozta a vmeteo.hu című meteorológiai oldalt, de a nevéhez fűződik az Utazzbátran blog is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában