Ingatlanbazár

2023.07.01. 11:30

Saját ház istállóval, kezdő nagyszülőknek

Akik azt hiszik, a gyerekek a várost szeretik kizárólag, nagyot tévednek. Itt minden unoka garantáltan jól fogja érezni magát, ha a nagyszülők megvalósítják a lovas álmokat, hiszen ez az ingatlan megoldást kínál arra, hogy minden egy helyen legyen.

PR

Forrás: ingatlanbazar.hu

helyi ingatlanpiac kínálatban kiemelkedő ház mindezt megfizethető áron kínálja. 

Családi házas ingatlan Zirc belvárosában eladó.

Autóbusz megálló az ingatlantól kb. 500 m-re, élelmiszerbolt kb. 400 m-re, orvosi rendelő és gyógyszertár kb. 400 m-re található.

A telek 2189 négyzetméteres, jelenleg egyik fele konyhakert és gyümölcsös, másik fele füvesített udvar. A telek összközműves.

Az érvényes építési rendelet szerint a telek 30 %-a építhető be, társasház építésére is alkalmas. Az utcában az átlagos párkánymagasság 6,5 m.

A ház 1932-ben épült, gáz központi fűtéssel fűthető, ezt egészíti ki a két szobában egy-egy cserépkályha és a konyhában egy kisebb kályha. A szobák padozata fenyő padló, a többi helyiségben műanyagpadló van. Helyiségek: 2 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba WC-vel, 2 előszoba.

A lakó részt padlás, kamra, istálló egészíti ki.


 

 

További izgalmas lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában