Luxus és dráma

2 órája

Kőgazdag fiatalok: nincs stop a luxuséletben

A 4. rész különösen izgalmas fordulatokkal kecsegtet, hiszen a szereplők életében váratlan drámák és látványos események követik egymást. A Kőgazdag fiatalok legújabb epizódjában ismét bepillantást nyerhetünk a luxus világába, ahol a fiatal, dúsgazdag szereplők mindennapjai nem csupán a fényűzésről, de a kapcsolatok, ambíciók és kihívások keverékéről is szólnak. A mostani epizódban mindenre fény derül!

Titzl Vivien

Mi történt a Kőgazdag fiatalok 4. részében? A legutóbbi részben Szandi kancája megellett, és csikójának szervez egy lófakasztó bulit. Az epizód rámutat a biológiai órák fontosságára, hisz PSG Ogli kiakasztja Szandit azzal, hogy egyáltalán nem ért a lovakhoz. Ogli szerint nem kell a szakzsargon: fiú, lány, kispulya, és a lovak termetüknél fogva húsevők. Őt sokkal jobban lefoglalja a parfümje, amit meg is mutat barátjának, az illata tetszik, de a névvel nincs megelégedve. Kiszemelnek 2 lányt, hogy rajtuk próbálják ki a parfümöt, meglepő módon tetszik nekik. 

Kőgazdag fiatalok- Szandi
Kőgazdag fiatalok- Szandi
Fotó: TV2

Kőgazdag fiatalok – Rich Kids Hungary: fokozódó dráma

Aurél még mindig zenei karrierjét próbálja elindítani, de nem meri kiengedni a hangját és barátai próbálják ellazítani. Önbizalom-hiányos, ezen az sem segít, hogy menedzsere kiröhögi. Közben az is kiderül, hogy Szandinak tetszik Aurél, azonban 50-nél fiatalabb férfiakkal nem randizik.

Vanda édesanyjával megy esküvői ruhapróbára. Szem előtt kell tartania, hogy tengerparti esküvő lesz, így egy könnyed anyagú ruhát kell választania, ami azonban luxuskategória és csillog is. Szerencsére sikerül ilyet találnia, és az anyja meg is veszi neki a ruhát.

Metta találkozik Filippel és elmeséli neki a jógaoktatóval történt randiját, és megmutatja neki a lábujjgyűrűt. Mindezek ellenére – mondván, hogy ennél rosszabb már nem lehet– Metta tovább keresi az igazit.

A csikónak ajándékot is kell vinni. Vanda egyedi csillagképet csináltatott neki gyémántokkal. Aurél nem érti, minek egy állatnak ajándék. 

A Kőgazdag fiatalok - Rich Kids Hungary következő részében betekintést nyerhetünk Szandi buijára,  PSG Ogli és Aurél közt fokozódik a feszültség.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!