Hosszú rehabilitáció vár rá

2 órája

Gyermekgázolás: Felébresztették a mélyaltatásból Ádámot

Az orvosok felébresztették a mélyaltatásból Ádámot. A várpalotai fiú gyermekgázolás áldozata lett Székesfehérváron, és életveszélyes sérülései miatt mesterséges kómában tartották a kórházban.

Kovács Erika

Ádámot szondán keresztül etetik, mondta el fia állapotáról Beatrix, az édesanyja. Nagyon sok időbe telik majd, amíg a fiú állapota jobbra fordulhat a gyermekgázolás után.

Gyermekgázolás után került kómába Ádám, Beatrix fia
Gyermekgázolás: Beatrix elmondta, az orvosok felébresztették fiát, Ádámot a mélyaltatásból 
Fotó: családi

Ádámot a kórházban kénytelenek szondán keresztül táplálni, mert nem tud nyelni. - A kérdésemre, hogy miért nem tud beszélni, az orvos azt mondta, mert agysérülése van - mondta Beatrix. Gyermekét továbbra is az intenzív osztályon ápolják, az orvosok azt mondták, hogy az állapota ideális esetben jobbra fordulhat, de sajnos az ellenkezője is megtörténhet. 

A gyermekgázolás után hosszú rehabilitáció vár Ádámra 

Az orvosok azt mondták, ha szállítható állapotba kerül a fiú, akkor egy rehabilitációs intézetbe viszik. - Tudom, érzem, minden jóra fordul, a fiam egy napon hazajöhet - jegyezte meg csendesen az anya, aki elmondta még, olykor kicsit elmosolyodik a fia, amikor rá néz.

Beatrix meghatódva beszélt arról, hogy fia barátai mennyit segítenek neki otthon a háztartásban, illetve másik gyermekénél, Bence ellátásánál, aki oxigénhiánnyal született. 

Korábban a feol.hu is beszámolt arról, hogy a várpalotai Ádámot Székesfehérváron, egy zebrán ütötték el október 8-án. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában