Imádják a veszprémi lányokat

2024.08.21. 19:00

Halott Pénz a Gyárkertben

Én ott leszek – vagyis voltam a Gyárkertben. Hatalmas bulit csapott tegnap este a húszéves Halott Pénz zenekar.

Konfettieső, füstágyú, színpadi tűzijáték. Minden volt, ami egy fergeteges hangulatú estéhez kell, hogy mi is ki tudjuk ereszteni gőzt. Rajongói sikolyoktól és a közönség énekétől volt hangos augusztus 20-án este Veszprém közkedvelt bulihelyszíne.

Fotó: Lázár Valéria Anna

Marsalkó Dávid alaposan megmozgatta a közönséget a koncert idején. A Szétszeretlek című dalt egymásba karolva hallgattuk végig. De volt még guggolás, forgás jobbra-balra, tánc, ugrálás és persze rengeteg taps. Felcsendült többek között az Élnünk kellett volna, Mielőtt megismertelek, Mindenre ráveszel, Emlékszem Sopronban, Darabokra törted a szívem és a Hello lányok. Itt megjegyezte az énekes, hogy imádja a veszprémi lányokat.

Egy zenekar számára nincs nagyobb öröm, mint amikor a rajongók éneklik a dalukat. Így volt ez most is. A végén a zene sem szólt már. Csak állt a színpadon a hét fiú, és hallgatta a saját dalát a közönségtől. Számomra is megható volt.

Lázár Valéria Anna

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!