Foci

2009.03.05. 03:29

Teremfoci-győzelem büntetőkkel

<b>Ajka</b> - A Badacsonytomaj végzett az élen az U-13-as serdülő téli labdarúgó-teremtornán.

Horváth Gábor

Az ajkai sportcsarnokban rendezett megmérettetésen kilenc U-13-as csapat vett részt (a Sümeg nem jelent meg), az indulók két csoportban mérték össze a tudásukat, majd a helyosztók következtek. 

A fináléban az FC Ajka és a Badacsonytomaj találkozott egymással, a rendes játékidőben nem született döntés, a büntetőpárbajban pedig a tomajiak bizonyultak jobbnak.

A tornán két hálóőr is kiérdemelte a legjobb kapus címet, Péteri Dávid (VFC USE) és Kovács Ákos (FC Ajka) is remek teljesítményt nyújtott. Legjobb játékosnak Horváth Normannt (Badacsonytomaj) választották, a gólkirályi címet pedig Fred Lübkeman (Badacsonytomaj) kapta. 

Eredmények, A csoport: FC Ajka-SK Ajka-Padragkút 4:0, Balatonfüred A-Várpalota 0:0, Várpalota-FC Ajka 1:1, Padragkút-Balatonfüred A 3:2, FC Ajka-Balatonfüred A 2:0, Padragkút-Várpalota 0:0.

B csoport: Veszprém FC USE-Badacsonytomaj 0:0, Tapolca-Balatonfüred B 3:1, Öskü MFC-Badacsonyto- maj 0:2, Balatonfüred B-VFC USE 2:4, Öskü-Tapolca 0:2, Badacsonytomaj- Balatonfüred B 1:0, VFC USE-Tapolcat 2:3, Balatonfüred B-Öskü 0:0, Tapolca- Badacsonytomaj 1:3, Öskü-VFC USE 0:3. 

Helyosztók, bronzmérkőzés: Tapolca-Padragkút 1:0, a döntőben: FC Ajka-Badacsonytomaj 1:1 (büntetőkkel: 2:3).

Végeredmény: 1. Badacsonytomaj SE, 2. FC Ajka, 3. Tapolca, 4. Padragkút.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!