Évkezdő horgászok

Veszprém - A szokásoknak megfelelően ismét az év első napjaiban tartotta meg közgyűlését a Kádártai Sporthorgász Egyesület.

Tremmer Tamás

A szokásos beszámolók elfogadása mellett az egyik legfontosabb teendőként módosították az egyesület etikai és fegyelmi kódexét. A közgyűlésen döntöttek arról is, hogy a megnövekedett áfamérték ellenére 2012-ben nem emelik sem a tagdíjakat, sem pedig a napidíjakat. Határoztak arról is, hogy a feketesügér fajlagos tilalmát feloldják. Erre a  halfajra - a méretkorlát betartása mellett - tehát már egész évben lehet  pecázni.



Tavaly egyébként 116 mázsa hal került ki a kádártai Bánya-tóból, amelyből 90 mázsa volt a ponty. A számítások szerint jelenleg legalább 70 mázsa hal van a tóban.  A március 1-jei nyitásig páros szombatonként lehet érvényesíteni a tagságot Andó Éva sporttársuk lakásán, páratlan szombatokon pedig társadalmi munka várja a pecásokat, hiszen van még tennivaló a Bánya-tónál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!