Napi horoszkóp

Az Oroszlán mutassa a rokonszenves oldalát, a Halak ma ügyetlennek érezheti magát.

Napló Online

Kos (március 21-április 20.) 
Tenné a dolgát, ha hagynák, de ma mindenki csak akadályozza abban, hogy terve szerint haladjon. A kollégáinak is lenne éppen mit csinálniuk, de ehelyett önre próbálnak rásózni ezt-azt.

Bika (április 21-május 20.) 
Ma úgy látszik, hogy kitört önből a jótékonyság. Lehetséges, hogy valamilyen tette miatt érez bűntudatot, és ezért tesz szokatlan dolgokat, például mindenkin segíteni igyekszik.

Ikrek (május 21-június 21.) 
Ma olyan nehézségeken is úrrá tud lenni, amelyek hosszabb ideje nyomasztották önt. A mai nap nyugalmat hoz az életébe. Este menjen szórakozni, találkozzon a régi barátaival.

Rák (június 22-július 22.) 
A mai nap a lezser életfelfogású Rákoknak kedvez. Azoknak, akik nem görcsölnek rá az életre, és mindent könnyedén, lazán vesznek. Ők azok, akiknek minden az ölükbe pottyan.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) 
Igyekezzen ma személyisége rokonszenves vonásait kimutatni. Kellő diplomáciai érzékkel így majd átevickél a nap válságos szakaszán, estére minden a helyére kerül.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) 
Ma minden azon áll vagy bukik, hogy sok hibát követett-e el az utóbbi időben. Ebben az esetben ugyanis ma kapja meg a számlát az elkövetett  melléfogásokért.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) 
Ha csökönyösen csak a saját álláspontját képes ismételgetni, nem érhet el semmit sem. Arra lesz csupán elég, hogy még mélyebbre süllyedjen a népszerűségi indexe.

Skorpió (október 24-november 22.) 
Ahelyett, hogy a tegnapi hibát igyekezne ma helyrehozni, még jobban belegabalyodik a viszálykodásba. Nem vesz tudomást a tényekről, s csak a saját vélt igazát hajtogatja.

Nyilas (november 23-december 21.)
Valamit visszavonhatatlanul elfelejtett, és ez újabb fölösleges konfliktust okoz. Jó lenne, ha sűrűbben használná a noteszét. Valahogy mostanában átláthatatlanná vált az élete.
 
Bak (december 22-január 20.) 
Ha tehetné, ma ki sem mozdulna otthonról, és a négy fal között maradna szundítani egy kicsit. Ám van, akinek munkában kell lennie, számukra a kitartás az egyetlen megoldás.
 
Vízöntő (január 21-február 20.) 
Borzalmasan indul a reggel, összevissza kapkod. Ma egy kissé babonás hangulatában van, ami nem is csoda. Valahogy semmi sem sikerül úgy, ahogy eltervezte.

Halak (február 21-március 20.) 
Ha ma tapasztalatlannak, ügyetlennek érzi magát valamiben, ne törje le. A tanulópénzt mindig meg kell fizetnie, semmit sem kap csak úgy ingyen. Ilyen az élet, és mindenki ugyanazokon a leckéken megy keresztül.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!