Bulath: nyártól egy év a Barabás KC színeiben

Veszprém - A pletykából valóság lett, a Veszprém Barabás KC NB I-es női kézilabda csapatával hírbe hozott Bulath Anita valóban a megyeszékhelyre igazolt.

Novothny Ottó

Barabás Árpád a veszprémi klub tulajdonosa a szerződés aláírását megelőzően elmondta, hogy nagy tudású játékost sikerült idehozni. Ugyanakkor mivel nem szeretnék gúzsba kötni, egyelőre egy évet kap a válogatott átlövő, hogy megszeresse új környezetét és csapatát. Természetesen - tette hozzá a sportvezető - a cél az, hogy hosszú távon a Barabás KC színeiben játsszon Bulath. A csapat évek óta szervezetten építkezik, folyamatosan egyre jobb és erősebb kézilabdázók húzzák magukra a Barabás mezét, ennek megfelelően a társulat egyre jelentősebb játékerőt képvisel a bajnokságban.

Bulath Anita elárulta, hogy férje és saját családja várpalotai és ercsi, tehát gyakran jártak ezen a vidéken, ahogy Veszprémben is rendszeresen láthatták korábban. Társa Horváth Tibor már a veszprémi női utánpótlás vezetője két hete, így a sportolónő férjét követve választotta a Barabás KC-t. Sok játékost ismer a csapatból, de hangsúlyozta: neki még ebben a pontvadászatban Debrecenben van dolga, a csapatért a bajnoki döntőben tesz meg mindent.

Nyártól viszont már ugyanezt tervezi a VBKC-val, harcol a sikerekért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!