Bulvár

2009.12.18. 23:00

Idén is segít a Teleton

December 19-én és 20-án újra jelentkezik a Teleton hétvége a zenecsatorna műsorán. A két napos élő adásban sztárok egész sora segít majd Adának, Bennek és Zolának az adománygyűjtésben.

Kiss Nikolett

Idén is elérkezett az utolsó adventi hétvége, ami hét éve egyet jelent a VIVA Teleton műsorával. December 19-én és 20-án felbolydul a VIVA stúdiója, és a zenei élet csillagai, színészek, sportolók, televíziós sztárok érkeznek majd adományokkal, karácsonyi történetekkel és meglepetés produkciókkal, hogy a Tűzoltó utcai beteg gyermekeken segítsenek. A VIVA műsorvezetője Ben Puskás Petivel és SP-vel például egy különleges előadással készül az élő adásra: Justin Timberlake „What goes around” című dalát éneklik majd el élőben.

Az idei Teleton hivatalos dalát Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán éneklik. A gyönyörű színésznő is nagy támogatója az akciónak: „Nagyon örülünk, hogy részt vehetünk ebben a kezdeményezésben, hiszen a gyerekek támogatása mindig is különösen közel állt a szívünkhöz. Remélem, hogy minél több pénzt sikerül majd összegyűjteni a klinika javára.”

A hétvégén vendég lesz Kovácsovics Fruzsi is, aki így nyilatkozott a jótékonysági kezdeményezésről: „Nagyon szeretem a Teleton akciót, hiszen saját szememmel láttam, mennyi beteg gyereken tud segíteni egy ilyen összefogás. Remélem, hogy idén is rekord összegű adományt tudunk majd összegyűjteni.”

A Randikommandó mesterfodrásza, Zsidró Tamás sem rest, ha a gyerekek megsegítéséről van szó.

„3 fiam van, és borzasztó lenne, ha nem tudnánk együtt tölteni a Karácsonyt. Nagyon nehéz lehet azoknak a helyzete, akik a kórház falai között ünnepelnek, segítsünk hát együtt, hogy minél hamarabb meggyógyulhassanak.”

A Teleton a VIVA adománygyűjtő akciója, amelynek keretében idén is a Tűzoltó utcai gyermekklinikának gyűjt a tévécsatorna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!