Bulivan

2011.12.20. 22:02

Újra Progression buli a DC-ben

Közeleg az év vége, de Veszprémben nem ér véget a partyélet, köszönhetően a Progression nevű rendezvénynek. Szerda este veszi kezdetét a széleskörű, mindenkit kiszolgáló buli - az esemény kapcsán beszélgettünk a szervezővel, és egyben fellépő Dj-vel Matthew Lennerrel.

Virág Henrietta

Mi is az a Progression? 2011. március 18.-án találkozhatott először a nagyérdemű ezzel a szórakozási lehetőséggel. Egy buli a veszprémi fiatalok számára, ahol a populárisabb zenék, de a keményebb minimál is megtalálható egy este alatt.  A rendezvény visszajáró dj-kkel igyekszik változatossá tenni a felhozatalt, ilyen például Groovy-B, aki ezen az estén is fellép. Matthew elmondta, hogy az ilyen esték célja, hogy megmutassák, igen is van partyélet a városban.

Matthew Lenner elsősorban producer, zenéket ír. Remixeket készít felkérésre, illetve versenyekre, nem kevés sikerrel. Legutóbbi nyertes munkája, napi 10 000 lejátszással igen jó promót jelent a dj-nek, ennek is köszönhetően egyre nagyobb nevekkel tud együtt dolgozni.  Zenei pályafutása immár 8 éve kezdődött, stílusa leginkább az electro house, dirty house, fidget electro.  Lám a dj is ember, az ő favoritja például Lazy Rich.

Lássuk a bulit! A helyszín a DC Club lesz, Veszprém talán legnagyobb szórakozóhelye. A partyn többnyire a városban közismert dj-k, valamint a hazai élvonal legnagyobb nevei lépnek fel. Az est vendége Julia Carpenter lesz, de a korábbi Progression bulikon találkozhattunk már Snake Sadrick-el , Sterbinszkyvel is.

A táncos lábúakat este 10 órától várják, várhatóan reggel 5-ig lehet élvezni majd a zenét és az italokat. A társaság garantált, hiszen az elővételben kapható jegyek már elfogytak. Lenner szerint ez az, amire nem lehet felkészülni a szervezés során. Eddig mindig sikerült teltházas partykat rendezni, és Julia Carpenter részvételével ez most sem volt kérdéses.

Az est érdekességei: Julia Carpenter dögösségét még inkább kiemeli majd a a Vision Illusion csapatának köszönhető látványtechnika - video show (3 óriás kivetítő), RGB lézer show. A dj-k száma sem elhanyagolható, hiszen heten lépnek fel az éjszaka során. Mindenkinek jó szórakozást, ne feledjétek, a két teremben két zenei stílus: nagy terem - house, electro, a kis teremben pedig deep house és techno hallható majd.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!