Bulivan

2010.05.07. 09:00

Augusztusra ígéri második szólóalbumát Tarja Turunen

Nyár végén, a tervek szerint augusztus 20-án jelenik meg a Nightwish egykori énekesnője, a hazánkban is komoly népszerűségnek örvendő Tarja Turunen második szólóalbuma. A What Lies Beneath címet viselő nagylemez munkálatai jelenleg a keverés időszakában tartanak.

Gyuricza Ferenc

 Az album producere az a Colin Richardson, aki számos sikeres produkcióban működött közre, dolgozott együtt többek között a Machine Head, a Slipknot és a Bullet For My Valentine zenekarokkal. A lemezen szerepel egy duett is, a Dark Star címet viselő dalban az amerikai metalcore zenekar, az All That Remains frontembere, Phil Labonte működik közre. A lemezt azonban nem ez a felvétel, hanem a Falling Alive vezeti fel, mely kislemez formátumban augusztus 6-án kerül boltokba.

Tarja Turunen a Nightwish énekeseként több alkalommal is fellépett hazánkban, tavaly június 20-án pedig szólóban is fellépett Budapesten. Idén a miskolci Nemzetközi Operafesztivál sztárvendégeként újra hazánkba látogat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!