Ajka

2015.08.03. 14:52

Veterán autók túráztak erdőkön és településeken át

Ajka - Hatvanöt veterán jármű vonult fel a város utcáin, majd túrázott a Bakonyban a Tóberfeszt elnevezésű nosztalgiajármű-fesztivál kísérő rendezvényeként szervezett kiránduláson.

Szántó Renáta

A Tósokberéndért Egyesület egyik tagjának, Jáger Zsoltnak az ötlete volt a veterántúra.

– Úgy gondoltam, hogy a Tóberfeszt nem csak kiállításként állná meg a helyét, hanem hozzákapcsolható egy felvonulással és túrával egybekötött kirándulás, ahol a helyi és környékbeli veterán járművek vezetői összeismerkedhetnek, közösségi élményben részesülhetnek, illetve megoszthatják egymással tapasztalataikat a pihenő során.

A gyönyörű vidéken át vezető három–négy órás kiránduláson többek között Kislődöt, Farkasgyepűt, Bakonybélt és Pápát érintették a csapat tagjai. Midenkinek sikerült teljesítenie a 100 kilométeres távot (Fotó: Györkös József)

A hangulatos erdei utakon vezető három–négy órás kiránduláson többek között Kislődöt, Farkasgyepűt, Bakonybélt és Pápát érintették a csapat tagjai. A túra minden résztvevő tetszését elnyerte – foglalta össze a szervező.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!