Veszprém

2014.12.18. 16:25

Támogatóik munkáját ismerte el a vakok és gyengénlátók kistérségi egyesülete

Az idei év a köszönet éve volt – hangzott el a Vakok és Gyengénlátók Veszprém Megyei Egyesülete veszprémi Kistérségi Körzeti Csoportjának karácsonyi ünnepségén, melyen a vezetőség támogatóit és a csoport tagjait köszöntötte és ajándékozta meg.

Kutasi Zsófia

Németh Attila, a körzeti csoport elnöke kiemelte, a sok segítség mellett fontos a lelki támogatás is, ezért mindig sort kerítenek arra, hogy meghallgassák egymást. Megköszönte a szervező Kolping Család Egyesület támogatását, amely húsz éve segítik a csoportot. Szintén köszönetet mondott Gyimesi Károlynak az együttműködéséért. A csoport egy éve kézműves foglalkozásokat tart, melyen a tagok kosárfonást, nemezelést és gyertyaöntést is tanulhatnak. Ezekből a termékekből nyújtottak át ajándékot a meghívottaknak. Az egyesület tíz éve önálló jogi személyként működik. Ehhez az alkalomhoz kapcsolódva a Veszprém Megyei Látássérültekért emlékplakettet adományozták a látássérültekért végzett kiemelkedő tevékenységéért a Veszprémi Kistérségi Többcélú Társulás Egyesített Szociális Intézménye I.sz. Idősek Klubja számára, amely intézmény a csütörtöki karácsonyi ünnepséghez is a helyet biztosította. A klub nevében Jakab Tamásné egykori vezető, és Sternné Ivancsics Andrea jelenlegi vezető vette át az emlékplakettet.

Csehné Huszics Márta, az egyesület elnöke elmondta, sok nehézséggel kellett szembesülniük, azonban ez erősebbé tette őket.

Némedi Lajos alpolgármester jókívánságait fejezte ki a csoport tagjai számára.

Címkék#Veszprém

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!