Sport

2015.02.28. 18:42

Szettet nem tudott nyerni a Sümeg

Sümeg – A bajnoki listavezető otthonában mindent kiadott magából a Sümeg, s becsülettel helyt állt, de szettet nem tudott nyerni. Vasárnap a MAFC ellen azonban erre már több esélye lesz.

B. Virág Rita

Kaposvár-Sümeg 3:0 (17, 17, 16)

Kaposvár, 300 néző.

Sümegi RE: Dolgos, Lakics, Soós, Varga, Kaposi, Lesznyik. Csere: Madár (liberó). Edző: Markó Gábor.

A friss kupagyőztes otthonában nem lehettek vérmes reményei a Sümegnek, de megpróbálták a MAFC elleni felkészüléshez felhasználni ezt a találkozót. Az első szett első harmadában teljesen partiban is voltak a vendégek a  bajnoki listavezetővel (8:6, 11:10). A játszma felétől azonban magasabb sebességi fokozatra kapcsolt a Kaposvár, és könyörtelenül kihasználta a Sümeg hibáit. A folytatásban sem változott meg a helyzet, a szett elejétől uralta a Kaposvár a játékot, s végig biztosan vezetve húzta azt be. Az utolsó felvonásban nagyon jól kezdett a SRE, vezetéshez is jutott (6:8, 8:10), de sajnos megtorpant és gyorsan fordítottak a hazaiak (13:10). Ezt követően pedig tartotta a különbséget a Kaposvár és meg is nyerte a mérkőzést.

Markó Gábor: - Nem játszottunk alárendelt szerepet, de jelenleg ekkora a különbség a két csapat között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!