Sport

2015.01.19. 20:28

Angliában pallérozódott támadóval erősíthet a Lombard Pápa

Újabb labdarúgó érkezhet a Győri ETO-tól a Lombard Pápához: a Rába-partiaktól távozóban lévő Stieber András hétfőtől a bakonyaljaiakkal készül.

Polgár Tibor

A 23 esztendős támadó jó eséllyel Pápán folytatja pályafutását, tárgyalásban áll a vezetőséggel, azonban végleges megállapodás még nem született az ügyében – tájékoztatott Szemán György, a Lombard klubigazgatója.

Stieber András 17 évesen az angol Premier League-ben szereplő Aston Villához került, melynek utánpótláscsapataiban rendre jól teljesített, így idővel már az első csapat edzéseit látogathatta. Ígéretes karrierjét egy elhúzódó bokasérülés jelentősen visszavetette, mígnem 2014 nyarán hazatért az ETO-hoz.

Eddig magyarországi pályafutása sem az általa eltervezettek szerint alakult, a győri klubvezetés pedig engedélyt adott számára, hogy más csapatokkal is tárgyaljon. Stieber tehát már Lengyel Ferenc vezetőedző tréningjeit látogatja, és amennyiben sikerül megegyeznie a Lombarddal, Pápán akár elkezdheti újra felépíteni a labdarúgó-karrierjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!