Sport

2014.09.04. 13:55

A veszprémi kosarasok jól szerepeltek a felkészülési tornán

A Pannon Egyetem VKK megnyerte az első alkalommal megrendezett felkészülési tornáját, majd két edzőmeccsen is pályára lépett az Alba Fehérvár ellen.

Novothny Ottó

A Vetési gimnázium tornatermében a veszprémi kosárlabdacsapat két együttest küldött küzdőtérre, míg a másik két résztvevő az MTK Törökbálint és a francia CSM Bonneuil volt. A körmérkőzéseket követően a házigazdák örülhettek az első helynek, őket az MTK a franciák és saját második számú alakulatuk követte a sorrendben. A legtöbb pontot Jakab Péter (MTK) dobta.

Érdekesség, hogy a megyeszékhely társulata újabb kosárlabdással erősödött, Körmendről érkezett a 208 centi magas center, Farkas Attila.

Ő gyorsan be is mutatkozhatott, hiszen Petőfi Áron edző gárdája kétszer is összemérte tudását az NB I/A-s Alba Fehérvárral. A hazai találkozón 49:96-ra, idegenben, vagyis Székesfehérváron 99:42-re győzött az Alba. A két mérkőzésen Takács volt a veszprémiek legeredményesebb játékosa, húsz pontot szerzett.

(Fotó: Penovác Károly)

A Pannon EVKK legközelebb szeptember 19-én a 45. Göcsej kupán lép küzdőtérre Zalaegerszegen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!