Rendőrségi

2015.03.22. 06:25

Elájult a 16 éves fiú ütésétől, majd estében lefejelte hölgy ismerősét

Vádemelési javaslattal zárult annak a 16 éves ajkai fiúnak az ügye, aki minden előzmény nélkül megütött egy 18 éves férfit.

Bejelentés érkezett a rendőrségre tavaly október 5-én hajnalba, hogy egy ajkai szórakozóhely előtt egy fiatal férfi megütött egy személyt, aki ennek következtében elájult. Bakos Krisztián rendőr zászlós körzeti megbízott és Bogdán Krisztina rendőr őrmester megelőzési járőr érkeztek a helyszínre, ahol a bejelentő elmondta a rendőröknek, hogy a bár bejárata előtt beszélgetett barátaival, amikor egy általa ismeretlen személy odafutott hozzá és az arcán megütötte, amitől ő a földre esett és eszméletét vesztette. A sértett esésével egyidejűleg - magatehetetlenül - megfejelte a mellette álló hölgy ismerősét, aki ettől szintén a földre került és kis időre elájult. A két fiatal 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

A gyors és szerteágazó adatgyűjtésnek köszönhetően megállapították, hogy egy 16 éves fiú gyanúsítható a cselekmény elkövetésével. Az egyenruhások előállították és kihallgatták a fiatalt, aki az esettel kapcsolatban nem kívánt vallomást tenni.

A 16 éves ajkai lakossal szemben garázdaság vétség és könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozást az Ajkai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte, a keletkezett iratokat az Ajkai Járási Ügyészség részére vádemelési javaslattal megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!