Rendőrségi

2014.10.20. 14:07

Betörte az autó ablaküvegét és ellopta a pénztárcát

Vádemelés kezdeményezésével zárult annak a veszprémgalsai 17 éves fiatalembernek az ügyében folytatott nyomozás, aki 2014. augusztus végén bedobta kővel egy személygépkocsi ablaküvegét és a kesztyűtartóból eltulajdonította az ott lévő pénztárcát.

A sértett 2014. augusztus 29-én értesítette a rendőrséget, hogy valaki betörte autójának ablaküvegét, kormányberendezését megrongálta és a kesztyűtartóból elvitte felesége pénztárcáját. Elmondása szerint feleségével és lányával Szentimrefalvára mentek egy termálvizes fürdőbe, majd néhány órával később, a járműhöz való visszaérkezésükkor észleleték, hogy a gépkocsi ablakának üvegszilánkjai a földön hevernek, a kesztyűtartóban hagyott tárcának pedig hűlt helye maradt.

Gyanúsítottként történő kihallgatásakor a fiatalember elismerte tettét, ellene lopás vétségének és jármű önkényes elvételének kísérlete miatt indult büntetőeljárás, mely a napokban fejeződött be. A Sümegi Rendőrőrs Nyomozó Csoportja az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!