Púder Nélkül

2014.12.10. 17:40

Önálló műsort kapott a volt táncos, Molnár Andi

Budapest - Új szerepben láthatják a rajongók Molnár Andit. Az egykori versenytáncos önálló műsort kapott az egyik sportcsatornán, ahol mindennap bemutatja a legérdekesebb, legfontosabb vagy legszórakoztatóbb sportos pillanatokat. Andi izgatottan várja az új kihívást.

Andi a csatorna háziasszonyaként mostantól mindennap látható lesz a képernyőn. A produkció röviden, de látványosan tálalja a sport különleges pillanatait. „Örömmel fogadtam, amikor felkértek, hogy én legyek a csatorna háziasszonya. Mostantól többet láthatnak a nézők a képernyőn, és én is többet forgatok a stábbal, aminek nagyon örülök. Szeretem a csapatot, izgatottan tekintek az új kihívás elé. A műsorban megmutatjuk a nap legjobb pillanatait, a legnagyobb gólokat, sikereket – így a nézők egyetlen fontos sporteseményről sem maradnak le, és én is mindig naprakész leszek – mondta Andi.

Molnár Andrea mindennap látható lesz a képernyőn. Fotó: RedLemon

A műsorvezetőnek új feladata miatt át kellett szerveznie a hétköznapjait, azonban ő ezt egyáltalán nem bánja. Andi rengeteg munkája mellett az ünnepi készülődést sem hanyagolja el. „Azzal, hogy én lettem a csatorna háziasszonya, otthoni teendőimre nem sok idő jut, pedig sütni kimondottan szeretek: idén karácsonykor biztosan készítek valami egészséges finomságot az ünnepi asztalra. Arra is mindig nagyon figyelek, hogy rend legyen otthon, így ha máskor nem, hajnalban összepakolok" – tette hozzá Andi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!