Pápa

2017.08.15. 18:03

Új adóberendezésre gyűjtenek

Pápa - Cserére szorul a Mária Rádió pápai stúdiójának elavult adóberendezése, jelenleg kölcsönadóval sugározza adását a hét éve működő helyi keresztény médium.

Laskovics Márió

Salgó Ferenc kanonok-plébános, a stúdió lelki vezetője beszámolt róla, hogy a cserét felgyorsítandó gyűjtést szerveztek. Mint mondta, a Szűzanya rádiója sok ember számára jelent vigasztalást, bátorítást, békét, hitben való megerősítést. A másfél millió forintos beruházás anyagi feltételeit nem könnyű megteremteni, ezért kérik a hallgatóik, jóakaróik segítségét. A Szent Anna-, a Szent József- és a Szent Benedek-templomokban kihelyezett perselyekbe lehet betenni a felajánlásokat. Illetve a Szent Anna-plébánián, annak hivatali idejében lehet adományozni. A Pápa vonzáskörzetében élő hívek is támogathatják a stúdiót, pénzbeli adományaikat a helyi plébánosoknál hagyhatják erre a célra – hívta fel a figyelmet Salgó Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!