Lombard Pápa

2014.11.18. 17:56

Vereséggel búcsúztak a pápaiak a Ligakupától

Szombathely, Pápa - Nem jött össze a bravúr a Lombard Pápa élvonalbeli labdarúgócsapata számára a Ligakupában: a bakonyaljaiak szombathelyi vereségükkel kiestek a második számú kupasorozatból.

Polgár Tibor

Szombathelyi Haladás–Lombard Pápa 2:1 (1:1),

Szombathely, 50 néző. Vezette: Molnár A.

Szombathelyi Haladás: Mursits – Zsirai, Fehér, Hirschler (Grabant, 57.), Katona – Gyurján B. (Farkas, 72.) Szakály (Soltész, 57.), Nagy O., Jefremov (Németh, 46.), Városi (Török, 46.) – Zamostny. Vezetőedző: Szentes Lázár.

Lombard Pápa: Horváth G. – Iványi, Gál, Erdősi, Böröczky – Florean, Coroian, Király, Stenczel (Jagodics, 28.), Benkő – Schmidt. Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Gólszerző: Nagy O. (11-es) a 40., Zamostny a 48., illetve Hirschler (öngól) a 35. percben.

A találkozót az Illés Akadémia műfüves pályáján rendezték meg. Jó iramban kezdődött a mérkőzés, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek. A 35. percben Coroian középre ívelt labdáját a menteni igyekvő Hirschler Bence a saját kapujába csúsztatta, 0:1. Öt minutummal később Jefremov jobb oldali beadásába egy pápai védő kézzel ért bele a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt, Nagy Olivér pedig higgadtan értékesítette a tizenegyest a 40. percben, 1:1.

A fordulást követően gyorsan előnybe kerültek a hazaiak: a 48. percben Gyurján szép egyéni alakítás után Zamostny Balázshoz passzolt, aki tíz méterről, középről a hálóba lőtt, 2:1. A folytatásban is élvezetes meccset játszottak egymással a csapatok, azonban újabb gól már nem született. A Lombard Pápa harmadik helyen végzett a Ligakupa G-csoportjában, így Lengyel Ferenc tanítványai nem jutottak be a középdöntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!