Horoszkópok

2017.02.02. 15:48

Napi horoszkóp - A Rák ma nagyon fogékony lesz a szerelemre

A Skorpió most kissé erőtlen, ennek eredménye, hogy a hivatása és a családja között nehezen teremti meg az egyensúlyt.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - A Vénusz rövidesen belép a Kos jegyébe, ám amíg ide nem ér, addig okozhat egy-két bosszúságot. A kapcsolataiban félreértésekre kerülhet sor, és ez idegessé, türelmetlenné teheti önt.

Bika (április 21.-május 20.) - Vannak olyan napok, amikor semmi sem sikerül, és ez most egy ilyen napnak látszik. Vizsgálja meg, hogy elkövetett-e valamilyen hibát, vagy önön kívül álló dolgok hátráltatják.

Ikrek (május 21.-június 21.) - A Hold a Bika jegyében áll. A család egyik tagjának nagy szüksége van önre, próbáljon meg segíteni neki. Közös elhatározással és közös munkával komoly sikereket érhetnek el.

Rák (június 22.-július 22.) - Ma nagyon fogékony lesz a szerelemre. Lehet, hogy az esti baráti találkozás tartogat meglepetést, de nem kizárt az sem, hogy egy ártatlannak látszó munkahelyi barátság alakul át vonzalommá.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ha esetleg problémák lennének a párkapcsolatában, most tisztázhatja a félreértéseket. Ma bármit újra lehet kezdeni, könnyebb megbocsátani és lezárni egy kellemetlen dolgot.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Nem kell mindig ragaszkodnia előzetes elképzeléseihez, és nem kell mindent alárendelnie a racionális érveknek. Most nyugodtan hagyatkozhat a megérzéseire.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Akkor sem szabad meghátrálnia, ha látszólag legyőzhetetlen ellenféllel kerül szembe. Bátran kihasználhatja mások tévedéseit. A napokban váratlan bevételhez juthat.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Most kissé erőtlen, ennek eredménye, hogy a hivatása és a családja között nehezen teremti meg az egyensúlyt. Magánéletében másnak mutatja magát, mint a munkahelyén.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Egy új feladat egészen fellelkesíti. Sürgetné maga körül az embereket, és ha tehetné, még az időt is felpörgetné. Kitűnő formában van, egészségesnek és erősnek érzi magát.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma elég sok feladatot el tud végezni, különösen délelőtt, így délután már jó lenne, ha lassítana egy kicsit. Igyekezzen a nap folyamán a jó dolgokra koncentrálni.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma valószínűleg óriási ötletei lesznek, melyekből sikerül majd párat megvalósítania. Talán egy új feladatba is belefoghat, amit már régen el szeretett volna kezdeni.

Halak (február 21.- március 20.) - Nehéz helyzetbe kerülhet. Jó lenne, ha nem utasítaná vissza a hasznos tanácsokat és a támogatást. Ne legyen önző vagy büszke, ezeket az érzéseket most nem engedheti meg.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!