Hírek

2014.10.27. 16:10

A megyéből nyolcan örülhetnek a hétvégi pihenésnek

Nagy népszerűségnek örvendő játékunkon kétszemélyes, kétéjszakás wellness-pihenés volt a díj.

Heffler Péter

Hétfőn a szerkesztőségünkben ünnepélyes díjkiosztón köszöntöttük a Vasárnapi Naplóban megjelent Mozaikkereső játékunk nyerteseit. Szeptember 14. és október 4. között lehetett gyűjteni a mozaikkuponokat, melyekből összesen több mint ezerhétszáz darab szelvény érkezett vissza hozzánk.

A Vasárnapi Zalai Hírlapban, a Vasárnapi Vas Népében, a Vasárnapi Naplóban és a Vasárnapi Fejér Megyei Hírlapban meghirdetett játékban szeptember 14. és október 4. között minden számban négy mozaikdarabka jelent meg. Akik ezeket kivágták, majd a gyűjtőszelvényre felragasztva visszaküldték szerkesztőségünkbe, értékes nyereményben részesülhettek.

A hétfői díjkiosztón Németh F. Bernadett főszerkesztő köszöntötte a nyerteseket, akik két személyre szóló, kétéjszakás wellness-hétvégével gazdagodtak. Így a luxuskörülmények közötti pihenésnek Tóth Jánosné (Várpalota), Nyiga Ottóné (Pápa), Endresz Imre (Zirc), Molnár Zoltánné (Ajka), Szőkéné Bulányi Angéla (Úrkút), Langerné Mars Teréz (Csesznek), Talabér Lászlóné és Szabó Attiláné (mindkettő Veszprém) örülhetett. Utóbbitól megtudtuk, hogy igen nagy szerencséje van lapunk játékaival, ugyanis 2010 után ismét nyert nálunk.

– Legutóbb is nagyon jól éreztük magunkat a hétvégén, amit nyertünk – kezdi a veszprémi hölgy. – Harminc éve  vagyunk előfizetők, és minden ilyen alkalmat megragadunk, hogy játsszunk. Még az unokánk nevében is próbálkoztunk – mondta Szabó Attiláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!