Hírek

2013.03.23. 16:32

Egészségnap Tapolcán

Tapolca - Tizennyolcadik alkalommal rendeztek egészségnapot a Városi Rendezvénycsarnokban Tapolcán. A szombati programot ezúttal is babaruha- és gyermekbörzével kötötték össze a szervezők.

Szijártó János

A érdeklődés folyamatos volt, reggeltől estig érkeztek közelről, és távolabbról látogatók. Délelőtt babaruha- és gyermekholmi börze, játszósarok, lufibohóc-szolgálat, ingyenes légvár, akadálypálya fogadta az érdeklődőket, az ingyenes lakossági szűrésekkel párhuzamosan. Délig lehetett igénybe venni a vérnyomásra, csontsűrűségre és vércukorra, gerincre irányuló vizsgálatokat. babaruha- és gyermekbörzével egybekötött Volt hőtérképes állapotfelmérés, mágnesterápia is. Az egészségnap alkalmából negyvenen adtak vért. Aki akarta, kipróbálhatta magát a jóga, a zumba, a spinning, a fitness területén is.

A küzdőtér színpadán a Nagyboldogasszony Római Katolikus Általános Iskola tanulói táncoltak először. A folytatásban egyebek között Kiss Beáta zumbabemutatója, a Belly Flame hastáncórája, Fábián Kata Boot Camp-funkcionális tréningje szórakoztatta a nagyérdeműt. Délután Bognár Adrien eszközös órája, az Acro Dance SE bemutatója, valamint Szentgyörgyi Rómeó zsírégető-cardio aerobik produkciója jelentett élményt az egészségtudatos közönség számára.

Címkék#Tapolca

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!