Téli szépség

2024.01.24. 20:00

Hűha! – ez a szó illik a tavalyi tési hóra, reméljük, nem integet újra, hogy "Hahó!"

Fehér nagykabátot adott a hó a Bakonyban a természeti formákra, fákra, egyebekre tavaly Mikuláskor. Olvasónk ezt megörökítő képei a tél művészi oldalát mutatják be.

Rimányi Zita

Tés és Várpalota között félelmetesen csodás tud lenni a havazás Hótakaró rajzolta át a tési fákat

Fotó: olvasó

Ács Krisztián fényképein az látszik, hogy nézett ki a havazás és annak nyomán Tés, és a faluból Várpalota felé vezető út még tavaly decemberben. Most januárban egyelőre inkább a fagyvarázslat nyomait csodálhatjuk meg a Bakonyban, és nem szeretnénk, ha a hó egy "hahózással" integetne, hogy itt van újra, és úgy térne vissza, hogy megint jelentősen megnehezíti a közlekedést, és esetleg gondot okoz az áramellátásban is.

Hótakaró rajzolta át a tési fákat
Fotó: Olvasó

Elvarázsolta egy hely? Küldje el! Kedvenc túrán készült képeiket továbbra is várjuk, de ha nehéz is, jól válogassanak! Azt kérjük, hogy csak egy-két nagyon különleges fotót válasszanak ki. A képeket a [email protected] postafiókba várjuk. Kérjük, azt mindenképp írja bele az e-mailbe, hogy hol és mikor készült a fotó, ki készítette. Azt szintén jelezze, hol lakik, és hogy hozzájárul-e ahhoz, hogy a fotó megjelenjen a Napló felületein.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában