Gazdaság

2017.01.24. 16:27

Díjazzák a vállalatok újításait

Veszprém, Budapest - Közeleg a határidő az Innovációs Nagydíj pályázatára.

Napló-információ

Február 15-éig várják a vállalkozások jelentkezését a 25. Magyar Innovációs Nagydíj pályázatra. Az Innovációs Nagydíjon kívül összesen hat elismerést adnak majd át az Országházban. A Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány közös kiírásán azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt, amelyek a 2016. évben kiemelkedő műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el.

Az esztendő legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket további, összesen hat kategóriában is díjazzák: ipari, agrár, környezetvédelmi, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díjai. A legeredményesebb 2014. január elseje után alapított, nagy növekedési potenciálú vállalkozás pedig a Magyar Innovációs Szövetség Start-up Innovációs Díját nyeri majd el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!