Foci

2015.02.28. 19:00

Kupadöntőt játszanak a bakonyi futsalosok

Kiskunfélegyháza, Veszprém - Magabiztos sikerrel jutott be a Magyar Kupa kiskunfélegyházi fináléjába az 1. Futsal Club Veszprém, amely vasárnap mumusával csap össze a sorozat utolsó mérkőzésén.

Horváth Gábor

Csömör - 1. FC Veszprém 1:5 (1:2)

Kiskunfélegyháza, 400 néző. Vezette: Farkas, Kujbus, Futó, Flinta. Rubeola FC Csömör: Varsányi Jenei, Varga, Józsa, Maruzsi. Csere: Horváth G., Tihanyi, Tősér, Szűcs, Husz, Szabó, Miletics, Smeló, Takó. Edző: Takó Csaba.

1. Futsal Club Veszprém: Schmidmajer Finta, Tatai, Boromisza G., Tar. Csere: Reveland, Boromisza D., Vas, Bognár, László, Sárdi, Bánfalvi, Németh, Bényi. Edző: Madarász János.

Gólszerzők: Varga (7.), illetve Tatai (14.), Maruzsi (öngól, 19.), Boromisza G. (21., 31.), Bognár (32.).

A csapatok úgy léptek pályára, hogy már tudták, ki lesz a győztes ellenfele a másnapi fináléban. Az első elődöntőben a Rába ETO 7:3 arányban jobbnak bizonyult a Berettyóújfalunál, pedig az első játékrészt követően még az utóbbi vezetett 3:1-re.

A Veszprém komoly sanszot kapott azzal, hogy a sorsolásnál elkerülte a két nagyot , papíron a bakonyiak voltak a párharc esélyesei.

Ezzel együtt a csömöriek is nagyon elszántak voltak, stabilan védekeztek és a vezetést is megszerezték, a hetedik percben Varga talált be. Az első veszprémi gólra sem kellett nagyon sokat várni, Tatai volt eredményes, majd pár perccel később egy szerencsés találattal a Madarász-csapat át is vette a vezetést.

A második félidő újabb veszprémi góllal kezdődött, nyugodtan játszhatott az 1. FCV. A 31. percben aztán Boromisza Gábor növelte tovább a különbséget. Az ötödik találatot Bognár jegyezte, ekkora már eldőlt a küzdelem.

A kiskunfélegyházi négyes döntő vasárnap a fináléval zárul, a Rába ETO és az 1. Futsal Club Veszprém 16 órától feszül egymásnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!