Tragédia! Leszúrta nevelt fiát, élettársát sem kímélte!

<b>Ajka</b> - Leszúrta 15 éves nevelt fiát szombaton hajnalban egy férfi Ajka-Bakonygyepesen, a fiú életét vesztette. A férfi súlyosan bántalmazta feleségét is. Mielőtt elmenekült, ötéves kislányát rokonoknál hagyta.

Szausev Xénia

A bántalmazott asszonyt az ajkai kórházba szállították a mentők. A traumatológia bejáratát egy rendőr őrzi, aki elmondta, hogy az asszonyon - aki a fején sérült meg - CT-vizsgálatot végeznek az orvosok. Az asszonynak szúrt sérülése nincs - jegyezte meg. 

Az ajkai kertvárosban, a Búzavirág utcában lévő új családi házban tucatnyi rendőr végzi a helyszínelést, a ház előtt több rendőrkocsi áll.  

Az oszlopos, tornácos, díszkapus építmény "sugallja", itt módos emberek laknak. 

Tucatnyi rendőr vizsgálja a nyomokat, a ház előtt több rendőrkocsi áll. A mindössze 14 házból álló  kis zsákutcát lezárták, a rendőrök szalagot húztak ki, bejáratát egy autóval állták el. 

A közeli benzinkútnál éjszaka szolgálatban lévő férfi elmondta: ezt a villanegyedet jó módú emberek lakják. 

"Jól ismerem a Ferit, jól menő fuvarozó, de a feleségének az apja ismertebb és gazdagabb szállítási vállalkozó". Hogyan volt képes megölni egy gyereket? - ismételgette a benzinkutas.

Sz. Ferenc
egyelőre szökésben van, a rendőrség nagy erőkkel keresi.  A rendőrség lezárta az Ajkáról kivezető utakat, a 8-as főúton pedig járőröznek a rendőrkocsik, sőt még Veszprém bejáratánál is több rendőr posztol, illetve állítják le a járműveket.  Sz. Ferenc ellen országos körözést adtak ki.

Az első hírek arról szóltak, hogy a Fekete Audi kombijában magával vitte ötéves kislányát is a férfi, de később kiderült, a kislány előkerült. 

Az emberöléssel gyanúsított férfi egy rokonuknál hagyta a gyermeket, aki bevitte a kislányt a rendőrségre - mondta a Veszprém megyei rendőrség sajtóügyeletese.

További képek itt!
  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!