Ajka

2014.12.18. 12:01

Kreatív meglepetés

Ajka - A jó gyereknek több ajándékot hoz a Jézuska, de nem az ajándékért kell jónak lenni, hanem azért, hogy örömet szerezzünk szüleinknek, mondták a kisiskolás lányok. Karácsonykor Jézus születését ünnepeljük, neki örülünk, és megajándékozzuk azokat, akiket szeretünk.

Tisler Anna

A Borsos iskola negyedikese, Talabér Tímea hetek óta készíti az ajándékot. Népes családban él, nővérének, öccsének és két húgának szeretne meglepetést okozni és természetesen szüleinek is. Tímea elmondta, az iskolában készíti az ajándékot, vagy otthon, amikor a többiek nem látják, azért, hogy meglepetés legyen. Tudja, a többiek is készülnek. Az adventi időszak náluk különösen izgalmas.


Hajdu Kíra, Talabér Tímea és Patasics Dóra részt vettek a Csingervölgyért Egyesület karácsonyi játszóházában
Fotó: Tisler Anna

Nagymamája segítségével készít ajándékot szüleinek a Fekete-Vörösmarty iskola másodikosa, Patasics Dóra. Édesanyja pedig a nagyszülőknek készülő ajándékban segít. A kislány zsebpénzét is ajándékokra fordítja. Iskolatársa, Hajdu Kíra írt karácsonyi kívánságlistát, de azt, hogy mivel örvendeztetik meg szerettei az abban szereplők közül, nem tudja. Ő egy érintőképernyős telefonnak örülne leginkább.

Mindhárom család az együttlétre, közös játékra, beszélgetésre fordítja az ünnepi napokat, vendégeket is hívnak, és ők is mennek látogatóba rokonokhoz, barátokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!