Ajka

2014.09.04. 16:42

A Jobbik bemutatta ajkai jelöltjeit

A Jobbik mind a tíz ajkai választókerületben indít képviselőt az önkormányzati választásokon.

Penk Tímea

Az agórán tartott sajtótájékoztatón Ferenczi Gábor, a Jobbik ajkai elnöke mutatta be a helyi polgármester- és képviselőjelöltjeit. Dr. Pataricza György ügyvédet jelölik a városvezetői pozícióra, aki a 7. sz.-ú körzetben indul. Elhangzott, hogy az ismert ügyvéd közel hat éve tagja a nemzeti pártnak, rendszeresen segíti ingyenes jogsegélyszolgálattal az állampolgárokat. Több évtizedes jogászi tapasztalattal rendelkezik, amelyet az önkormányzati jogalkotás területén szeretne kamatoztatni.

Ferenczi Gábor, dr. Schreithofer Lajos, Harmos Tamás,  dr. Krutsay Miklós, Dr. Pataricza György, Felső László (Fotó: Penk Tímea)

Nem minden képviselőjelölt tudott részt venni a sajtótájékoztatón, de az elnök mindnyájukról szólt pár szót. Az 1. sz.-ú választókerület jelölte dr. Schreithofer Lajos orvos, a 2. körzetben indul Sikos Istvánné nyugdíjas. A 3. kerület jelöltje Nigó Zsolt, egy lakberendezési áruház igazgatója, a 4-es körzetben Harmos Tamás fogtechnikus indul. Az 5. számú választókerület jelöltje Zsankó Csaba, aki versenyszerűen íjászkodik. A 6-os körzetben dr. Krutsay Miklós patológus indul, a 8-as körzet jelöltje Felső László, a Jobbik ajkai alelnöke. A 9. választókerületben indul Molnár Márk Ernő, aki a Jobbik ajkai irodavezetői feladatait látja el. A 10. kerületben Mayer Ferenc történész, nyugalmazott tanár a jelölt. A jelöltek bemutatása után dr. Pataricza György beszélt a Jobbik programjának legfontosabb elemeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!