Zene

2016.05.26. 14:35

Apu vedd meg nekem a várost

Veszprém - Az elmúlt két évben sikert sikerre halmozó Wellhello zenekar ad koncertet a hétvégén a megyeszékhelyen, a Cseh Tamás Program által támogatott Expresszóban.

Szabó Péter Dániel

A 2015-ös év vitathatatlanul legsikeresebb magyar popzenei produkciója a Diaz és Fluor nevével fémjelzett Wellhello is. A Rakpart és az Apu vedd meg című dalokkal generációs himnuszokat alkotó banda a fesztiválokon és a klubkoncerteken is rendre tömött sorok előtt koncertezik. Nem is csoda, hiszen a jól megírt, verbálfricskákkal telepakolt szövegekhez fülbemászó dallamok és igényes hangszerelés párosul, így több korosztályt is meg tud szólítani a csapat.

A várpalotai Alfa Fesztiválon is nagy sikerű koncertet adott a Wellhello. A képen Diaz, a zenekar énekese
Fotó: Szabó Péter Dániel

Országos körútjuk keretében május 28-án 20 órától a Cseh Tamás Program által is támogatott veszprémi Expresszó klubban adnak koncertet. A szombat esti bulin Fluor és Diaz előtt hip-hop, a rock és az elektronikus zene stílusjegyeit keverő pécsi brigád, a SirVive lép színpadra, s melegíti majd be a közönséget a Wellhello-slágerekre.

Összeállításunkat támogatta:

Címkék#koncert

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!