Új sportszergyártó a kéziseknél

2017. május 20., 15:22 szerző: B. Virág Rita
komment
Veszprém – Sajtótájékoztatón jelentette be a Telekom Veszprém férfi kézilabda együttese, hogy nem hosszabbítja meg támogatói szerződését az Adidasszal, hanem új sportszergyártó támogatja majd a következő évadtól.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kálomista Gábor, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója jelentette be, hogy nem újítják meg szerződésüket a háromcsíkos céggel, a következő idényben a Hummellel fognak együttműködni.

Michael Rasmussen, a Hummel képviselője elmondta: - Nagyon örülünk az együttműködésnek. Várjuk már a közös munkát, hiszen úgy gondoljuk, nagyon erős brand a Telekom Veszprém az egész térségben. Izgalommal várjuk a kölni négyes döntőt, és sok sikert kívánunk a veszprémieknek. El kell mondanom még, hogy amikor a Hummel szponzoráltak után néz, akkor olyan sportolókat csapatokat keres, amelyekkel azonos a filozófiánk.

Veisz László, a Hummel kizárólagos magyarországi forgalmazója hozzátette, nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Telekom Veszprémmel dolgozhatunk együtt. Elkötelezettek vagyunk a sport, a régió, és a kézilabda iránt. A márkát most kezdtük forgalmazni Magyarországon, öröm, hogy egy ilyen kiváló csapattal mutatkozhatunk be.

B. Virág Rita

2017. május 20., 15:22 szerző: B. Virág Rita

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...