Veszprém

2014.12.05. 20:52

Továbbra is megéri olvasónak lenni

Az infláció, valamint az energia- és nyersanyag-árak emelkedése a lapkiadást is érintik, ezért a Pannon Lapok Társasága is kénytelen – ha minimális mértékben is – megemelni a napilapok árát.

Tóth B. Zsuzsa

Hűséges előfizetőink azonban gyakorlatilag meg sem érzik a változást: januártól egy hónapra mindössze 200 forinttal fizetnek többet, amivel az újságárusoknál történő vásárlással szemben havonta közel 700 forintot takarítanak meg! Az elkerülhetetlen emelésért olvasóink megértését kérjük. Cserébe még színesebb tartalommal, még több olvasnivalóval, magazinokkal, péntekenként a szokásos heti tévéműsorral jelenünk meg.

A megye különböző táj-egységein élők továbbra is külön oldalon olvashatják szűkebb pátriájuk híreit. Mindezek mellett a Napló előfizetői továbbra is kedvezményes áron jutnak hozzá nívós kulturális rendezvények – koncertek, színházi előadások – belépőjegyeihez. Továbbá a megyekártyával sokat spórolhatnak és nyereményjátékainkkal értékes ajándékokhoz juthatnak hűséges olvasóink.

A megyekártya országosan közel kétezer elfogadóhelyen ad kedvezményt, többek között megyénkben az Agip Benzinkutakon, a Zalaco-üzletekben, a K&H biztosítónál, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban, a Gusztahús-húsboltokban, a Hotel Bonvinóban, a Trend Kft. divat- és sportboltjaiban, a Balatoni Hajózási Zrt.-nél és ügyfélszolgálati irodáinkban, ahol könyveket és különböző belépőjegyeket lehet kedvezményesen vásárolni a kártyával. Családonként havonta több ezer forintot is megtakaríthat az, aki figyelmesen vásárol és rendszeresen használja a kártyát a vásárlásoknál, különféle szolgáltatások igénybevételénél, belépők vásárlása esetén. Utóbbiak közül például a balett- és cirkuszi előadások, könnyűzenei koncertek, musical-, operett-előadások belépőinek árából 10–15, de több esetben akár 50–100 százalékos kedvezményt nyújtott a megyekártya. Veszprém megyében 375 elfogadóhely van, ebből 67 Veszprémben, de a városon kívül van még országosan több mint 2000 hely, ahol spórolhatnak a kártyával.

Mindezen kedvezmények mellett pedig eltörpül az összeg, amelyet a lap áráért ki kell fizetni az újságosnál. Főként, ha valaki előfizető, hiszen abban az esetben eleve olcsóbb az újság és a lap árának emelkedése is kevésbé érezhető. Kedvezményt nyújtó partnereink száma pedig közben egyre nő, hiszen a megyekártyát használó olvasók sokan vannak, az ő vásárlásuk tükröződik a forgalom emelkedésén is. Amellett idén újra elindult karácsonyi mozaikkereső játékunk, amelyen akár egy autót, de laptopot és más értékes nyereményeket is nyerhetnek a figyelmes olvasók. A játékosoknak csak az a feladatuk, hogy a játék időtartama alatt a lapokban található mozaikdarabokat kivágják, s a korábban megkapott játékszelvényre felragasztva december 12-éig postázzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!