Veszprém

2014.12.10. 19:57

Továbbra is megéri előfizetőnek lenni

A Napló előfizetői megyekártyájuk használatával továbbra is kedvezményes áron juthatnak hozzá nívós kulturális rendezvények – koncertek, színházi előadások – belépőjegyeihez.

Tóth B. Zsuzsa

Továbbá a megyekártyával sokat spórolhatnak és nyereményjátékainkkal értékes ajándékokhoz juthatnak hűséges olvasóink. Családonként havonta több ezer forintot is megtakaríthat az, aki figyelmesen vásárol és rendszeresen használja a kártyát a vásárlásoknál, különféle szolgáltatások igénybevételénél, belépőjegy-vásárlások esetén. Utóbbiak közül például a balett- és cirkuszi előadások, könnyűzenei koncertek, musical-, operett-előadások belépőjegyei árából 10–15, de több esetben akár 50–100 százalékos kedvezményt nyújtott a megyekártya.

Veszprém megyében 375 elfogadóhely van, ebből 67 Veszprémben, de a városon kívül van még országosan több mint 2000 hely, ahol spórolhatnak a kártyával. A megyekártya országosan közel kétezer elfogadóhelyen ad kedvezményt, többek között megyénkben az Agip-benzinkutakon, a Zalaco-üzletekben, a K&H biztosítónál, a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban,  a Gusztahús-húsboltokban, a Hotel Bonvinóban, a Trend Kft. divat- és sportboltjaiban, a Balatoni Hajózási Zrt.-nél és ügyfélszolgálati irodáinkban, ahol könyveket és különböző belépőjegyeket lehet kedvezményesen vásárolni a kártyával. Kedvezményt nyújtó partnereink száma pedig közben egyre nő, hiszen a megyekártyát használó olvasók sokan vannak, az ő vásárlásuk tükröződik a forgalom emelkedésén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!